سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ساختار پیامک

ساختار پیامک تبلیغاتی

نوکیا اولین شرکتی بود که گوشی تلفن همراه را به ایران آورد. پس از آن از شرکت‌هایی که در ایران به ارائه گوشی تلفن همراه پرداختند، می توان زیمنس، آلکاتل، اریکسون و صاایران را نام برد. گوشی‌های اولیه به لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم نداشتند و همه بزرگ و سنگین بودند. در ابتدا قیمت گوشی‌های تلفن همراه بسیار بالا بود مثلاً حدود یک میلیون تومان، البته اگر یک میلیون تومان را با نرخ تورم سال 1373 حساب کنید متوجه قیمت بسیار بالای تلفن همراه در آن زمان خواهید شد.
بانک شماره ها

شاید بشود گفت اولین موبایل هوشمند یا smartphone گوشی سیمون شرکت IBM بود که در سال 1993 با قیمت 900 دلار وارد بازار شد.
یک سال بعد در سال 1994 اولین بازی موبایل، تِتریس وارد گوشی‌ها شد. در 1996 تولیدکنندگان به این فکر افتادند تا برد رادیو را هم در موبایل بگنجانند و استفاده بهینه‌تری از این وسیله داشته باشند و به این ترتیب رادیو هم به امکانات تلفن‌های همراه افزوده شد.
1997 دوربین به موبایل اضافه شد
ایده یکپارچه‌سازی گوشی موبایل با دوربین یا وسایل دیگر و مهیا کردن امکاناتی  مثل بانک شماره ها برای اشتراک عکس با دیگران ایده تازه ای نبود و پیش از اینکه به فکر فیلیپ کان برسد، چندین کمپانی از جمله شرکت اپل و الیمپوس به این فکر افتاده بودند، اما نخستین موبایل مجهز به دوربین در 11 ژانویه سال 1997 (22/10/1375) توسط شرکت شارپ ژاپن و آقای کان ساخته شد و در همین سال بود که فیلیپ کان شرکت استارفیش را در زمینه ارسال پیامک به بانک شمار ها نرم‌افزارهای گوشی تاسیس کرد. در همین سال اولین خرید از دستگاه خودپرداز نوشابه توسط یک دستگاه موبایل انجام شد.
ارسال اس ام اس از طریق وب سرویس
در سال 1998 گوشی معروف نوکیا 5110 که میشد سه ساعت با آن صحبت کرد به بازار راه پیدا کرد. یک سال بعد نوکیا یک گوشی هوشمند و مجهز به مرورگر را به نام نوکیا I9110 به علاقهمندان معرفی کرد.
یکی از پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان نوکیا 3310 بود که در سال 2000 وارد بازار شد و تا به امروز بیش از 126 میلیون از این گوشی در دنیا پخش شده است. اولین گوشی تولید انبوه مجهز به  ارسال انبوه پیام دوربین، موبایل‌های اولیه نوکیا 7650 بود که در سال 2002 به بازار راه پیدا کرد. در همین سال اضافه شدن پخش موسیقی به تلفن همراه هم انقلابی در عرصه گوشی‌های همراه به پا کرد.
پاییز 2003 نوکیا یک گوشی با ظاهر بسیار معمولی به نام نوکیا 1100 روانه بازار کرد. شاید شرکت نوکیا هم تصور نمی‌کرد این گوشی ساده به پرفروش‌ترین گوشی تاریخ تلفن همراه تبدیل شود. 1100 تا امروز بیش از 250 میلیون عدد فروش داشته است. اختلاف بسیار زیاد این گوشی با آیفون5 که حدود 150 میلیون تلفن همراه فروخته است نشان از این دارد که احتمالاً نوکیا 1100 پرفروش‌ترین گوشی دنیا خواهد ماند و رکوردش شکسته نخواهد شد. 

گوشی Razer از شرکت موتورولا اولین گوشی با طراحی نازک و عمر باتری نسبتاً طولانی بود که در سال 2004 وارد بازار شد.
اسمارت‌فون‌ها آمدند
در سال 2007 بود که با ورود گوشی همراه محبوب شرکت Apple به بازار آهسته آهسته معنی تلفن همراه از وسیله ای فقط برای تماس به وسیلهای برای اتصال به اینترنت و انجام کارهای متنوع تغییر پیدا کرد. اولین فروشگاه اینترنتی خرید نرم‌افزارهای مخصوص موبایل یا همان اپلیکیشن‌ها یعنی App Store در سال 2008 راه‌اندازی شد و آغاز صنعت جدیدی در دنیای فناوری بود.
ارسال پیامک انبوه
در سال 2009 تلفن های مجهز به نرم افزار وارد بازار شدند و در همین سال ویدئوچت به تلفنهای همراه راه پیدا کرد. همچنین در سال 2009 شرکت سامسونگ اولین مدل از گوشی‌های Galaxy را وارد بازار کرد و از سال 2009 تا 2013 تلفن‌ها قدرتمندتر، نازکتر، پردوام‌تر، باکیفیت‌تر و سریعتر شده‌اند. شرکت سیسکو تخمین میزند تا سال 2017 بیش از 10 میلیارد گوشی تلفن همراه در جهان وجود داشته باشد در حال حاضر این عدد حدود شش میلیارد است. امروزه رقابت بسیار بالا بین برندهای متفاوت وجود دارد و شرکت هایی چون اپل، سامسونگ، اچ‌تی‌سی، سونی و بسیاری برندهای معتبر دیگر با معرفی محصولاتی جذاب بازار رقابت را بسیار داغ‌تر کرده‌اند.
نسل جدید پنل ارسال پیامک ساپک تلفن‌های همراه بسیار هوشمند و پیشرفته هستند، امکان ارسال پیام از طریق تفکیک شهر جست وجو در اینترنت، عکسبرداری و فیلمبرداری با وضوح تصویر بسیار بالا، مطالعه کتاب‌های دیجیتال و روزنامه، اندازه‌گیری دما، ضربان قلب و حتی نظارت بر وضعیت سلامت افراد را با کمک حسگرهای مختلف فراهم می‌کنند. تلفن‌هایی که وزن آنها به طور میانگین حدود 100 گرم است اما قابلیت‌هایشان آنها را در حد و اندازه‌های یک کامپیوتر ارتقا داده است.
بازار گوشی ایران
 در بازار ایران اگرچه خیلی دیر سیم‌کارت آمد، اما در سالهای اخیر با توجه به رشد میلیونی مشترکان تلفن همراه برندهای معروف گوشی در جهان نیز بلافاصله در تولید در این بازار حضور چشمگیری دارند. اکنون در گوشه و کنار بازار ایران، انواع و اقسام گوشی‌های روز جهان با برندهای معروف خودنمایی می‌کنند. 

پیشرفت در ارسال پیامک از دیرباز

 

A5/1 یک رمز دنباله‌ای است که در جهت حفظ حریم خصوصی ارسال اس ام اس انبوه در تلفن‌های همراه استاندارد جی‌اس‌ام به کار رفته است. این سیستم رمزنگاری در ابتدا به شکل محرمانه ارائه شد، امّا بعداً به‌واسطه? مهندسی معکوس به شکل عمومی شناخته شد. ضعف‌های جدی و قابل توجّه‌ای در این سیستم رمزنگاری وجود دارد.

A5/1 در اروپا و ایالات متّحده? آمریکا مورد استفاده قرار می‌گرفت. سیستم رمز A5/2 یک نسخه? عمداً ضعیف‌شده? این الگوریتم بود که برای صادرات به برخی از کشورها مورد استفاده قرار گرفت.[1] A5/1 در سال 1987 و در زمانی که جی‌اس‌ام هنوز در خارج از اروپا مورد استفاده نبود طراحی شد، درصورتی‌که A5/2 در سال 1989 طراحی شد. گرچه هر دو الگوریتم پس از طراحی محرمانه باقی‌ماندند، امّا طراحی کلی آنها در سال 1994 لو رفت. همچنین این الگوریتم‌ها در سال 1999 به صورت کامل، از طریق مهندسی معکوس توسط مارک بریکنو لو رفتند. در سال 2000 حدود 130 میلیون مشتری از A5/1 برای حفظ محرمانگی مکالماتشان استفاده می‌کردند. این عدد در سال 2011 به 4 میلیارد نفر رسید.

هر رجیستر یک بیت دارد که شیفت خوردن آن در هر کلاک از روی آن معلوم می‌شود. اگر بیت متناظر با هر ثبات با بیتی که اکثریت را بین سه بیت زرد رنگ تشکیل می‌دهد برابر باشد، آنگاه آن ثبات شیفت می‌خورد.

خرید پنل اس ام اس

 

در سیستم A5/1 در هر 4?615 هزارم ثانیه، 114 بیت ارسال می‌شود. این 114 بیت با دنباله? 114 بیتی که از یک مولد خارج می‌شود، XOR شده و سپس مدوله شده و ارسال می‌شود. A5/1 برای فعال‌سازی به یک کلید 64 بیتی و یک عدد 22 بیتی عمومی به نام شماره? فریم نیاز دارد. پیاده‌سازی‌های قدیمی‌تر جی‌اس‌ام، برای تولید کلید از Comp128v1 استفاده می‌کردند که ده بیت کلید خروجی آن همواره برابر صفر بود و در واقع طول مؤثّر کلید در آن 54 بیت بود. این ضعف با معرّفی Comp128v2 بر طرف شد. هنگام کارکردن در مد GPRS/EDGE، پهنای باند بیشتر اجازه? استفاده از فریم‌های 348 بیتی را نیز فراهم می‌کند. در این شرایط در رمز دنباله‌ای از A5/3 استفاده می‌شود. در A5/1 از سه ثبات تغییر بازخورد خطی با کلاک نامنظّم استفاده می‌شود که XOR خروجی آنها، به عنوان خروجی مولد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 پنل ارسال پیامک تبلیغاتی

هر رجیستر یک بیت دارد که شیفت خوردن آن در هر کلاک از روی آن معلوم می‌شود. (این بیت با رنگ زرد در شکل نمایش داده شده است.) اگر بیت متناظر با هر ثبات با بیتی که اکثریت را بین سه بیت مذکور تشکیل می‌دهد برابر باشد، آنگاه آن ثبات شیفت می‌خورد. بنابرین در هر سیکل، حداقل دو ثبات شیفت خورده و همچنین در هر کلاک هر ثبات به احتمال 3/4 شیفت می‌خورد. در ابتدا تمام ثبات‌ها با مقدار اولیّه? صفر مقداردهی می‌شوند، سپس طی 64 کلاک، پیش از کلاک iام، کم‌ارزش‌ترین بیت هر رجیستر با بیت iام کلید XOR می‌شود.